Voetiaans, Da’s typisch Barry Voeten

Barry Voeten
Zwaluwstraat 190
3145 NH Maassluis.
Richard Hollaan 3
3144 BS Maassluis

nulzes 23056217 (Telefoon – SMS – Telegram – Signal)
Matrix: @barryvoeten:matrix.org (infrequent bezocht, sms eerst)

Route met de auto

Voor de flat is meestal weinig parkeerruimte.

Navigeer naar de Uiverlaan openen parkeer bij de Albert Heijn /Koningshoek direct links achter de Tinq benzinepomp. Het is maar 2 minuutjes lopen.

Na het parkeren, steek de Uiverlaan over bij de opticien en ga de Schollevaarstraat in. Na wat kleine, haaks geplaatste flats heb je de grote Zwaluwstraat-flat. Neem lekker de rechter-entree van de flat en type gewoon 190 OK om aan te bellen.

Route met OV

Kom je met het OV dan kun je de metro nemen naar Maassluis West. Volg de Uiverlaan – die staat haaks op de metrobaan en ga na de opticien linksaf. Dit is de Schollevaarstraat. Na wat kleine, haaks geplaatste flats heb je de grote Zwaluwstraat-flat. Neem lekker de rechter-entree van de flat en type gewoon 190 OK om aan te bellen.

Telegram Groep

Heb je je ingeschreven voor een workshop dan ontvang je een invite voor de Telegram groep Voetiaans. Alle aanstaande en oud-deelnemers van de workshops zijn welkom uit te wisselen over de onderwerpen en workshops die we hebben gedaan, nog zullen doen en die we hopelijk samen nog gaan organiseren.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief loopt via de Nederlandse postbode Laposta: Voetiaans. Klik op de link om aan te melden: https://laposta.nl/f/ssbdvkwmzn2x

Contact Formulier

Helaas kun je geen email adressen op het Internet zetten wegens spam. Gebruik a.ub. het formulier. Dank u.