Contact Gegevens

Barry Voeten
Zwaluwstraat 190
3145 NH Maassluis
nulzes 23056217 (Telefoon – SMS – Telegram – Signal)
Matrix: @barryvoeten:matrix.org (infrequent bezocht, sms eerst)

Locaties Overzicht

  • Zwaluwstraat 190 Maassluis
  • Het Zwaluwnest, Zwaluwstraat Flat Linker Entree, Maassluis

Locatie Zwaluwstraat 190

Zwaluwstraat 190
3145 NH Maassluis

Bij de linker entree van de flat Zwaluwstraat typt u 190 op de Intercom en dan OK

Locatie Zwaluwnest

Zwaluwnest
Zwaluwstraat, Linker Entree
3145 NH Maassluis

Het Zwaluwnest is de huiskamer van de flat Zwaluwstraat. Het Zwaluwnest is gelegen aan de Linker Entree van de flat. Druk niet op de nummertjes van de Intercom. Dat is niet modig. Achter u bevindt zich al de deur naar het Zwaluwnest.

Route met de auto

De locatie is gemakkelijk te vinden. De Zwaluwstraat is een grote flat die eigenlijk aan de Westlandseweg ligt. Deze weg is de centrale verbinding in Maassluis. Als je vanaf de A20 komt dan heb je de keuze uit de afrit ten oosten of ten westen van Maassluis.

  • Vanuit de richting Rotterdam-Vlaardingen [kaart van deze situatie] neem je Afrit 7 Maassluis. Bij de afrit ga je rechtsaf richting Maasland. Na 100 meter ga je over 2 bruggen en dan volg je de weg links. Na weer 50 meter bij de autodealer hou je rechtdoor aan. Nu ga je weer onder de A20 door Maassluis in. Volg de Rozenlaan voor ongeveer een kilometer. Op de rotonde ga je rechtsaf, omhoog, naar de volgende rotonde. Ook hier ga je rechtdoor. Neem nu de tweede stoplichten om op de Uiverlaan te komen. Ga direct rechts om via de Schollevaarstraat bij de Zwaluwstraat te komen. Op de Uiverlaan links kom je bij het Winkelcentrum waar op zondag de meeste parkeerruimte is.
  • Vanuit de richting Westland – Naaldwijk [kaart van de situatie]neem je Afrit 6 Maasland-Oost. Bij de afrit ga je rechts en dan bij de stoplichten links richting Maassluis. Links ligt er nu een Shell-station. Volg de weg rechtdoor, Maassluis in. Na weer een stoplicht en een rotonde kom je weer bij een Shell-station, rechts van een rotonde. Hou rechtdoor aan, maar neem na deze tweede Shell de rotonde rechts naar de Nachtegaallaan. Direct links ligt nu de Zwaluwstraat. Als er geen parkeerplaats is, rij de Zwaluwstraat verder uit, rechtdoor door de Schollevaarstraat en zo kom je bij de Koningshoek waar op zondag de meeste parkeerruimte is.

Parkeren

Voor de flat is meestal weinig parkeerruimte. Als er veel bezoekers voor de workshop komen dan is er niet voor iedereen plek. Pas op voor de “vrije” plekken onder de bomen. De vogels verdedigen het luchtruim met woord en daad.

Navigeer naar de Uiverlaan openen parkeer bij de Albert Heijn /Koningshoek direct links achter de Tinq benzinepomp. Het is maar 2 minuutjes lopen.

Na het parkeren, steek de Uiverlaan over bij de opticien en ga de Schollevaarstraat in. Na wat kleine, haaks geplaatste flats heb je de grote Zwaluwstraat-flat.

Route met OV

Kom je met het OV dan kun je de metro nemen naar Maassluis West. Volg de Uiverlaan – die staat haaks op de metrobaan en ga na de opticien linksaf. Dit is de Schollevaarstraat. Na wat kleine, haaks geplaatste flats heb je de grote Zwaluwstraat-flat..

Telegram Groep

Heb je je ingeschreven voor een workshop dan ontvang je een invite voor de Telegram groep Voetiaans. Alle aanstaande en oud-deelnemers van de workshops zijn welkom uit te wisselen over de onderwerpen en workshops die we hebben gedaan, nog zullen doen en die we hopelijk samen nog gaan organiseren.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief loopt via de Nederlandse postbode Laposta: Voetiaans. Klik op de link om aan te melden: https://laposta.nl/f/ssbdvkwmzn2x

Contact Formulier

Helaas kun je geen email adressen op het Internet zetten wegens spam. Gebruik a.ub. het formulier. Dank u.