Je bekijkt nu 13 manen werkboek als coachings-hulpmiddel

13 manen werkboek als coachings-hulpmiddel

https://mayatzolkin.com/13-manen-werkboek/

Het 13 Manen Werkboek biedt een diepgaande mogelijkheid jezelf en degenen die dichtbij je staan te onderzoeken. Duiden. Wie ben ik en wie is die ander? Wat past bij mij, wat is mijn kracht en wat is mijn valkuil?

Het leuke aan dit werkboek is: ook als je er al 15 jaar mee werk, iedere keer dat je het openslaat ontdek je weer een nieuw inzicht.

Maya tzolkin introductie

Met je geboortedatum bereken je je kin via https://mayankin.com/daily-tzolkin/ We gebruiken iemand uit mijn omgeving als voorbeeld.

De advertentie voor Yellow Warrior Handcrafts
linkt naar https://mayankin.com/product-category/warrior/
  • Kin 216, dat is dag 216 van de 260 uit de Tzolkin.
  • Je bent 1 van de 20 zonnezegels. In het voorbeeld: Yellow Warrior. Gele krijger. Uit het hoofd: zoekt naar we waarheid door het stellen van vragen. Zoek de betekenissen op bij mayatzolkin.com
  • En 13 tonen. Een streepje is vijf. Een stip is 1. Toon 8: Galactic. Ook opzoeken. Integriteit, harmonie.
  • In het vakje WS (wavespell) staat je levenspad. Er zijn er 20. De betekenissen van de levenspaden vind je op https://www.mayawijsheid.nl/tzolkin/levenspaden
  • Check http://www.mayateachings.nl voor de hele leesbare betekenissen van zegels en tonen.
  • Om het centrale zegel staan er nog 4. Dat is je orakel. Dat zijn je hulpkrachten om je heen. Je gids staat boven je. Links staat je antipode, je uitdagende kracht. Rechts staat je analoog, je gelijkgestemde. Onder je staat je occulte kracht. In dit orakel en het orakel van familie, liefde en vrienden kun je al gauw bijzonderheden herkennen. Waarom voel ik me aangetrokken tot? Hoe komt het dat ik met huppeldepup gauw ruzie heb? Zoek de antwoorden op je vragen!

En wie zei nu dat de 13 manen kalender niet heilig is?