Je bekijkt nu Turen door Hag Stones

Turen door Hag Stones

Hag Stones zijn magische stenen met een natuurlijk gevormd gat. Als je door het gat kijkt op een avond rond volle maan zou je scherper zicht kunnen krijgen op de wereld van elfen, spirits en magische wezens.

Het werken met een hag stone is een soort van meditatie, een actieve variant. Je focust op de ogen en je alertheid terwijl je toch telkens een stukje verder wegzakt, de andere zintuigen op een lager pitje. Ook als je geen paarse lampjes ziet dansen, kan het zomaar zijn dat je ineens antwoord krijgt op de vraag die je gesteld had.

Welke vraag zou jij willen stellen, turend door een hag stone?

Jos van der Marel & Barry Voeten

Opzet van de workshop

Eerst komen we rustig aan en maken we kennis met elkaar, de plek en de hosts, Jos en Barry. Na dit eerste rondje leggen we de workshop nog eens uit. De werking van de steen. Het focussen van de aandacht. Het loslaten van de vraag. De stilte in de groep. De gezamenlijke concentratie en hersengolf. We hebben 2 belangrijke vragen voor je. Als eerste denk je na over je vraag. Laat dat maar eens zinken. En, hoe formuleer je die dan? Je hoeft je vraag niet met ons te delen, net als de antwoorden. Een beetje privé mag best. De tweede vraag is dus jouw vraag. Het antwoord kan komen in een vorm die je niet verwacht. Maar het kan ook komen op een manier die heel erg bij jou past. Een kleine “toevalligheid” kan ineens een grote betekenis krijgen.

Data en Tijden 2024

Deze workshop is nr 6 uit de zomeravond serie.