Je bekijkt nu Magische spoelen breien

Magische spoelen breien

De zachte, helende energie die je zelf opwekt met een spoel is niet alleen fijn voor jezelf maar voor de hele omgeving. Het hoeft niet groot te zijn, het hoeft niet ingewikkeld. En je mag het zo gek maken als je zelf wilt.

Dit is een spoel die Robert zelf heeft gemaakt. Als je gevoelig bent, kun je de energie ook via het beeldscherm van de foto af voelen stromen.

De Workshop

Iris, Koosje en Barry gaan het werk van Robert voortzetten, dus we gaan workshops geven in het hele land. Gezien de populariteit van soortgelijke commercieel verkrijgbare producten is er vast en zeker vraag naar een “open source” versie. In de workshop maak je sowieso twee spoelen en wie weet kom je toe aan een derde.

De wind

Als je de spoel een tijdje vast hebt, kun je een soort wind voelen die omhoog of omlaag komt. Dit is de subtiele zuivere en helende energie. Als je eenmaal geleerd hebt de energie te voelen, kun je deze ook waarnemen met je handen om bomen en planten, dieren en mensen.

De toepassingen

De spoelen kun je gebruiken om energie te harmoniseren. Zo krijg je schone energie – of het nu de energie van een ruimte of object is, of van een levend organisme als een plant, mens of dier. In de meterkast kun je het water vitaliseren en het stroomnet harmoniseren. Zelfs je Internet kun je zuiveren als je dat wilt. In leefruimtes kun je zelf prima voelen waar er eentje moet komen. Er is altijd een energieputje: de laagste plek. Die is altijd erg geschikt om nare energie te helpen weg te laten stromen.

Dit soort maatregelen ga je wel merken in je vitaliteit, maar je kunt ook rechtstreeks op je lichaam werken. Een lichaamsdeel dat je wilt herstellen kun je rechtstreeks met de spoel behandelen. Als je een grote spoel hebt, kun je er gewoon een arm in steken. Nu zit je midden in de vortex. Het kan zijn dat je lichaam licht gaat tintelen, zoals na een goede massage of yoga-sessie. Dit is het zelf-helend vermogen dat je hebt gereactiveerd.

Het recept

Als je het idee te pakken hebt is het vooral belangrijk niet al te goed op te letten. Kom in de flow. Het lijf neemt het nu over. Het plan past zichzelf aan.

Galerij

Data 2024

Andere Locaties

Als je beschikt over een geschikte locatie en je wilt een workshop organiseren, neem dan even contact op.

Magische Spoelen Breien is gelicenseerd onder een vrije licentie

Magische Spoelen Breien © 2022 by Barry Voeten is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International