Je bekijkt nu Zeven Zomeravond Workshops

Zeven Zomeravond Workshops

We pakken de heerlijk zwoele zomeravonden van juni, juli en september om extra workshops aan te bieden. De meeste workshops zijn buiten en/of op bijzondere plekken. Soms doen we een fietstocht langs een aantal plekken die lastig per auto te bezoeken zijn. Je hoeft dan geen ebike te hebben maar je moet wel 18 km/u in een groepje mee kunnen rijden. Neem een flesje drinken mee voor onderweg.

Deelname is telkens 11 euro, excl. materialen, Tickets alleen via Hipsy. Dus a.u.b. geen aanmeldingen via Telegram, email of het contact-formulier. Voor elke workshop zijn max. 12 tickets beschikbaar, behalve voor Heal Like Jesus – slechts 5 tickets publiek beschikbaar.

NummerMaandagTijdWorkshop / ExcursieLocatie / StartpuntVervoer?Tickets
13 juni19:30 – 22:00Bezoek Krachtplekken SchiedamABC Parkeergarage SchiedamFiets of auto. Diverse locaties.
Tickets alleen via Hipsy
217 juni19:30 – 22:00Ontdek de verborgen kracht van bomenArboretum- Heempark Delft, Korftlaan.Vaste plekUitverkocht
31 juli19:30 – 22:00Ontdek de verborgen kracht van bomenHet bos van Jos van der Marel, Maasland. Korte Buurt 14. Vaste plek. Auto’s parkeren aan de overkant.Tickets alleen via Hipsy
415 juli19:30 – 22:00
Krachtplekken in de Westlandse DuinenHoek van Holland, Op het strand bij Metrohalte Hoek van Holland StrandFietstochtTickets alleen via Hipsy
529 juli19:30 – 22:00Heal Like JesusPraktijk Re-balance Therapy, Appelstraat 76, 2564 EH Den Haag.Vaste plekUitverkocht
69 sep-tember19:30 – 22:00Turen door Hag StonesHet bos van Jos van der Marel, Maasland. Korte Buurt 14.Vaste plekTickets alleen via Hipsy
723 sep-tember19:30 – 22:00Magische Spoelen BreienZwaluwnest, Zwaluwstraat MaassluisVaste PlekTickets alleen via Hipsy
Het overzicht van workshops, tijden, locaties en tickets.

NR 1 Bezoek Krachtplekken Schiedam

Dit is een excursie naar krachtplekken in Schiedam. We bezoeken 3 locaties. Je kunt met de auto of met de fiets. Ervaring is niet vereist maar het helpt wel als je zelf een wichelroede kunt bedienen.

De krachtplekken

Van de ABC Parkeergarage weten we al dat deze staat op een krachtplek die al door Wigholt Vleer is beschreven in zijn boek. Auto’s kun je binnen parkeren en de fietsers gaan even onder de slagboom door denk ik 😉 We zien elkaar op het dak.

Daarna bezoeken we Kethel, een oude kern in Schiedam-Noord waar de Dorpskerk Terpzicht nabij een krachtige kruising staat. Hier kun je de energie bijna zien. In het dorpje hebben we ook al enkele spectaculaire krachtplekken gevonden. Niet alleen draaiende, maar ook wegduwende.

Iets verder noordelijk aan de binnendoorweg naar Kandelaar en Delft staat de Jacobus-kerk. Hier is de tuin werkelijk een energetisch feestje. Krachtige plekken en lijnen. Boven een perkje staat een wind van opzij, die ook de minder gevoelige personen met de hand kunnen oppakken.

Locaties en adressen voor de navigatie

We verzamelen op het bovendek van de ABC Parkeergarage – Kreupelstraat 27, 3111 NL Schiedam (19:30) . Als je daar niet met de auto heen kunt rijden, ga met de trap of klauter onder een slagboom door. Als je binnen een uur weg bent is het parkeren gratis.

In Kethel parkeren we bij de Lidl aan de Vlaardingseweg. Daar is voldoende plek. De Dorpskerk Terpzicht is geleven aan het Noordeinde 10, 3121 KG Schiedam

Voor de Sint-Jacobuskerk “Sint Jacobus de Meerdere”, navigeer naar Kerkweg 53, 3124 KC Schiedam.

NR 2. Ontdek de Verborgen Kracht van Bomen (Delft)

Het Arboretum – Heemtuin van Delft staat vol schitterende bomen. We gaan voelen aan de aura’s van deze bomen. Het helpt als je al met een wichelroede kunt werken maar je leert het ook in deze workshop. Meer info over de workshop zelf staat op Ontdek de Verborgen Kracht van Bomen

We verzamelen voor het pand van De Papaver aan de Korftlaan 5. Na de eerste oefening gaan we het park in dus kom op tijd anders mis je de boot.

Workshop nr 3, over 2 weken, is dezelfde workshop op een andere bijzondere plek.

NR 3. Ontdek de Verborgen Kracht van Bomen (Bos van Jos in Maasland)

Dit is dezelfde workshop als nr.2. Jos heeft in Maasland een privé-bos met een hele fijne energie.

We gaan voelen aan de aura’s van deze bomen. Het helpt als je al met een wichelroede kunt werken maar je leert het ook in deze workshop. Meer info over de workshop zelf staat op Ontdek de Verborgen Kracht van Bomen

Kom je met de auto, ga dan niet het dijkje “Korte Buurt” op maar parkeer aan de overkant bij Van Dijk of rechts van het Pannekoekenhuis.

NR 4. Krachtplekken in de Westlandse Duinen

Op deze avond bezoeken we per fiets een aantal (mogelijke) krachtplekken tussen Hoek van Holland en Kijkduin.

We verzamelen op de makkelijk te vinden locatie Hoek van Holland Strand, tussen de metro en het strand op de betonplaten. In het duingebied hier vlakbij liggen diverse krachtplekken. Strandopgang Vluchtenburg. De kerk van Ter Heijde. De Bloedberg. De bosgebieden rond Ockenburg. De Vulkaan van James Turell in Kijkduin. We kijken even wat er haalbaar is en hoe het loopt. Na de laatste locatie gaat iedereen zijn eigen weg naar huis terug.

Deelname uitsluitend met de fiets. De fietsafstand enkele reis van Hoek van Holland tot De Vulkaan is 15 km. Neem wat te drinken en een candybar mee voor de inwendige mens.

NR 5. Heal Like Jesus

Genezen als Jezus

Ik begon op het niveau “muggenbult en brandnetelprik”. Inmiddels kan ik een hele arm of schouder in het licht zetten. Het helen van melaatsen is nog niet aan mij besteed.

De naam is dus een beetje een grap maar toch ook wel weer serieus.

In de Heal Like Jesus – workshop oefen je het helen met het licht. Het DNA in elke cel is zowel zender als ontvanger van dit licht – omdat het buiten het gezichts-spectrum van de meeste mensen valt wordt het vaak energie genoemd. Op enige afstand van het te genezen lichaamsdeel gebruik je de handen om het licht te sturen.

Om te leren te voelen hoe de energie voelt gaan we voelen op enige afstand van de meest energierijke plekken van het menselijk lichaam. De gangbare kennis over dit onderwerp is niet onjuist maar mist wel de essentie. Denk Torus. Als je het gevoel eenmaal kent, gaan we energie gefocust sturen. Zoals je doet op een brandnetelprikje. Na de pauze proberen we grotere ledematen in te pakken in een cocon van licht.

Deze workshop is geschikt voor ervaren helers op het gebied van bijv. Reiki. Maar eerlijk gezegd zit al die kennis en ervaring meestal alleen maar in de weg om iets nieuws te leren. Deze workshop is geschikt voor iedereen die tenminste 1 hand of voet heeft. Meer heb je niet nodig.

Vanavond zijn we te gast bij een praktijk van Re-balance therapeut Laurens van Baardewijk in Den Haag. Zijn website is http://www.re-balance-therapy.nl/

NR 6. Turen door Hag Stones

We zijn weer terug in het Bos van Jos in Maasland. Hag Stones zijn natuurlijk gevormde stenen. Je mediteert al kijkende door het gat in de steen, turend naar het kampvuur. Deelname is inclusief Hag Stone.

Kom je met de auto, ga dan niet het dijkje “Korte Buurt” op maar parkeer aan de overkant bij Van Dijk of rechts van het Pannekoekenhuis.

NR 7. Magische Spoelen Breien

Ben je gevoelig voor energie of wil je dat worden? Een magische spoel is makkelijk te maken met bamboe of hout en een omwikkeling van wol of zijde. In deze workshop kun je twee, misschien drie spoelen breien.

We zitten in het Zwaluwnest, flat Zwaluwstraat in Maassluis. Het Hipsy ticket is inclusief de materialen. De spoelen neem je dus mee naar huis!